3 avantaje ale unei case în stil mediteranean

O casă în stil mediteranean îți va aduce cu siguranță aminte de vacanțele exotice, pe plajele cu nisip fin. Este o alegere inspirată pentru zonele cu un climat mai blând. Totuși, pot fi construite și în locurile în care precipitațiile sunt mai abundente. Secretul este să realizezi corect procesul de termoizolație. Acoperișul drept are nevoie de o atenție deosebită, tocmai pentru a nu permite apariția infiltrațiilor sau altor probleme tehnice. Asigură-te, așadar, că alegi echipa potrivită care să se ocupe de realizarea planului și etapelor de execuție. O firmă de construcții București cu experiență în domeniu reprezintă fără îndoială una dintre cele mai indicate opțiuni în asemenea situații.

Odată ce detaliile organizatorice au fost stabilite cu precizie de specialiști, te vei bucura de numeroase beneficii. Iată 3 avantaje ale unei case în stil mediteranean:

1.     Designul general va atrage cu siguranță toate privirile. O locuință realizată în stil mediteranean are acel ceva de care te vei îndrăgosti iremediabil. Elementele estetice sunt realizate în așa fel să îi surprindă chiar și pe cei mai pretențioși. Finisajele par simpliste, dar integrează inserții spectaculoase, atente la detalii. Ferestrele sunt în general de mari dimensiuni, ceea ce permite integrarea luminii naturale în locuință. Ancadramentele integrate în jurul ferestrelor și a ușilor vor conferi întregului tablou un suflu inedit, dar în același timp familiar.

2.     Poți modifica fără probleme structura locuinței. Poți adăuga cu ușurință încă un etaj în cazul în care este nevoie. Da, ai citit bine. O casă în stil mediteranean este ideală pentru cei care își doresc să își mărească familia. Nu va mai trebui să faci schimbări costisitoare sau să cauți mereu locuința potrivită nevoilor fiecărui membru al familiei. Totuși, e recomandat să consulți părerea unui specialist în domeniu. El este cel care va decide dacă structura clădirii poate susține o asemenea activitate de renovare.

3.     Terasa poate fi transformată într-un spațiu de recreere sau depozitare. Pe acoperiș poți crea o zonă de odihnă, numai bună pentru a-ți reîncărca bateriile. Poți adăuga canapele confortabile, măsuțe de cafea sau rafturi cu cărți. Dulapurile multifuncționale îți vor fi de mare folos pentru a depozita diverse lucruri personale sau obiecte vechi. În cazul în care vrei să adopți un stil de viață sănătos spațiul de pe acoperiș poate fi transformat într-o mini sală de fitness. Totuși, ai grijă să alegi obiecte de mobilier durabile, care să reziste cu succes condițiilor meteo extreme. Aparatele de fitness ar trebui, de asemenea, acoperite cu ajutorul unei prelate impermeabile. Astfel, caracteristicile funcționale nu vor avea de suferit.

O casă în stil mediteranean este o alegere perfectă pentru cei care apreciază efectele vizuale inedite. Totuși, pentru a definitiva rezultatele dorite este recomandat să alegi un proiect casă București realizat de specialiști în domeniu. Asigură-te că echipa are suficientă experiență în domeniu pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe.

Nimic nu se compară cu eficiența de care dovadă profesioniștii.

Alege întotdeauna serviciile premium și bucură-te de avantajele numeroase pe care le oferă!

Spread the love