5 argumente pentru a achizitiona o boxa portabila bluetooth.

Chiar daca aceste boxe inovative au aparut printre noi de ani buni, multi oameni sunt destul re rezervati cand vine vorba de achizitia acestor gadgeturi.

Intrucat tehnologia acestor boxe este foarte dezvoltata, producatorii de astfel de gadgeturi au reusit sa implementeze difuzoare de mici dimensiuni dar cu o putere suficient de mare, putand fi folosite chiar si la petreceri.

In aticolul de fata dorim sa va prezentam 5 avantaje care sigur va vor convinge asupra calitatilor acestor boxe portabile.

  1. Muzica poate fi redata direct din telefon, la un volum mult mai ridicat. Poti reda direct din orice dispozitiv media cum ar fi telefonul mobil ori tableta. Stim cu totii ca sunetul care pleaca din telefonul mobil este destul de slab calitativ si cu un volulm redus, dar aceste boxe portabile amplifica sunetul, redandu-l la un volum mult mai ridicat si asta fara niciun accesoriu suplimentar.
  2. Boxa portabila este prevazuta cu slot pentru stik de memorie sau carduri SD. In cazul care nu doriti, sau nu puteti reda muzica de pe telefon se poate reda direct de pe cardul SD, sau de pe orice stik de memorie.
  3. Acumulatorul boxelor portabile din zilele noastre ete suficient de mare pentru a reda muzica multe ore. Multe dintre boxe pot fi folosite si pentru a incarca telefonul mobil, sau ale gadgeturi. Incarcarea lor se face direct de la reteaua de electricitate casnica, 220 V cu ajutorul banalului incarcator de telefon.
  4. Este foarte usor de transportat. Boxele portabile sunt de dimensiuni reduse, avand un design modern, fiind foarte utile si usor de utilizat.
  5. Preturi reduse. Preturile pentru asfel de gadgeturi sunt relative accesibile, in functie de brand si caracteristicile tehnice pot fi achizitionate incepand de la pretul de 100 lei si ajungand pana la 1500 lei. O boxa portabila ieftina o gasiti sip e site-ul https://shop-mag.ro/, la preturi incepand de la 50 Lei.

Trebuie sa luati in considerare faptul ca un pret mai mare nu va asigura intotdeauna si o calitate mai mare.