Anvelope NOI sau Anvelope Second-Hand – Tu ce alegi?

Ca orice șofer responsabil, știm că vreți să faceți cea mai bună alegere pentru mașina voastră și, implicit, pentru siguranța personală și a familiei. Dar nu întotdeauna bugetul vă permite să alegeți chiar ceea ce vă doriți.

Alegerea de anvelope, noisau second-hand, este o decizie care depinde de disponibilitatea financiară, însă există soluții în orice situație, astfel încât să aveți „drumuri bune”, indiferent de perioada financiară prin care treceți. Anvelopele sau cauciucurile, fie că sunt de vară, fie că sunt de iarnă, trebuie să se ridice la nivelul de calitate cerut de specificațiile mașinii, condițiile de drum și, nu în cele din urmă, de reglementările legale din fiecare țară în care circulați cu mașina. Asta fiindcă tot vine vremea vacanțelor!

Toate variantele sunt acum disponibile în secțiunea de anvelope de la Vadrexim. O achiziție inteligentă presupune puțină documentare, însă informațiile sunt accesibile: atât despre anvelopele de iarnă, cât și despre anvelope de vară. Țineți cont și de gradul de uzură al jantelor, dar și de semnificațiile tehnice ale cauciucurilor.

Atunci când alegeți anvelope este necesar să aveți în vedere starea și construcția acestora, să observați atât eventualele probleme ale acestora (tăieturi vizibile, perforații, înțepături de cuie, sticlă etc.), cât și condițiile în care au fost păstrate, menținute. Nu uitați: durata medie de utilizare a anvelopelor este de cinci ani. După această perioadă, o confirmă și experții, scade semnificativ siguranța lor în exploatare. Primul semn că anvelopele sunt îmbătrânite este comportamentul lor la frânare. Nu trebuie să ai expertiză ca să sesizezi acest aspect, dacă anvelopa alunecă, dacă se produce o acvaplanare care, din alte cauze nu ar avea motive să aibă loc…

Cert este că durata de viață a cauciucurilor, fie ele și off road este în strânsă legătură cu modul și timpul de utilizare, expunerea la raze UV, dar și cu terenul pe care au circulat în mod frecvent: șosele expres, drumuri de munte, autostrăzi, drumuri comunale etc.

Un vânzător corect pune toate aceste date la dispoziția clientului și solicită, de asemenea, prețul corect. Folosiți acum această calitate de bază a specialiștilor noștri și alegeți responsabil: anvelope de la Vadrexim.

Spread the love