Cafeaua terapeutică cu 0 ingrediente nocive – un miracol pentru reglarea funcțiilor organismului!

Cafeaua terapeutică cu 0 ingrediente nocive s-a născut din preocuparea și dorința noastră de a facilita administrarea constantă a suplimentelor naturale 100%, atât de necesare pentru buna funcționare a organismului, prin introducerea lor într-o rutină zilnică deja existentă și care este, chiar mai mult, îndrăgită de cei mai mulți dintre noi. Această cafea terapeutica cu ganoderma este făcută special pentru a sprijini eforturile de detoxifiere ale organismului. Efectele acestei băuturi asupra corpului sunt complexe și diverse. Această cafea conține cordyceps, o ciupercă ce este reprezentată ca un miracol asupra organismului.

Cum calitățile terapeutice îi sunt date de principiile active din ingredientele ce completează cafeaua, păstrarea acestora este posibilă doar prin prepararea la o temperatură medie de 40, maxim 60 grade Celsius. Astfel că prin această condiție s-a a impus optarea pentru o formă solubilă (instant) a cafelei, care permite prepararea chiar și cu apă/lapte rece. Cafeaua solubilă are aceleași proprietăți cu cea măcinată din boabe de cafea, fiind doar o cafea fără zaț, mărunțită și deshidratată – un proces ce nu presupune o prelucrare excesivă și nici nu include chimicale.

Gustul puternic și savuros, împreună cu proprietățile terapeutice ale cafelei Freeways, fac ca acest produs sa fie unul de calitate superioară. Cafeaua Freeways cu Ganoderma și Cordyceps a fost gândită de la bun început ca o alternativă sănătoasă la cafeaua obișnuită pe care o găsim pe piață. Conține ingrediente de o calitate înaltă, atent selectate pentru a conferi un plus de energie și de sănătate. Mai mult decât atât, cafeaua Freeways nu conține ingrediente nocive pentru organism, cum ar fi: caramel, îndulcitori artificiali, coloranți, aditivi alimentari, antiaglomeranți, conservanți și arome artificiale.

Aceasta cafea extract cordyceps ar putea îmbunătăți imunitatea stimulând celulele și substanțele chimice specifice din sistemul imunitar. De asemenea, poate avea activitate împotriva celulelor canceroase și poate micșora dimensiunea tumorii, în special în cazurile de cancer pulmonar sau cutanat.

Mod de administrare: turnați 100 ml de apă fierbinte peste conținutul unui plic de cafea și amestecați bine, până se dizolvă toată pudra.

La prepararea cafelei, temperatura apei nu trebuie sa depășească 60 de grade Celsius, întrucât proprietățile Ganodermei și ale Cordycepsului vor fi distruse.

 Cordyceps sinensis, supranumit „Leacul împăraților chinezi” este un tip de ciuperca unică ce crește doar pe platoul tibetan Qinghai și este renumită pentru beneficiile sale terapeutice extraordinare de energizare și întărire a organismului.

În urma multiplelor studii s-a dovedit că această ciupercă are efecte precum: revitalizarea rapidă, creșterea imunității și rezistenței organismului, îmbunătățirea performantelor fizice, întărirea articulațiilor, îmbunătățirea fertilității, recuperarea rapidă. Cordyceps are rol antiinflamator, antioxidant, antispastic și anti-tumoral și are efecte precum: revitalizarea rapidă, creșterea imunității și rezistenței organismului și îmbunătățirea performanțtelor fizice. Ganoderma conține peste 200 de microelemente active, cele mai importante fiind polizaharidele solubile în apă, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozină, aminoacizii și proteinele.

 Aceasta cafea terapeutica cu ganoderma este un antioxidant puternic, ce tonifică în natural activitatea sistemului imunitar. Este de asemenea, un tonic al sistemului nervos central și periferic și contribuie la buna funcționare a tubului digestiv.

Spread the love