Ce contine pachetul de cura Artesunate?

Pachetul contine 9 ampule de cate 250 mg de solutie dizolvabila, cu substanta activa artemisina  destinata unui tratament cu o durata de 30 de zile.

Ce este de fapt Artemisina?

Artemisinina este substanta activa a pelinului dulce, Artemisia Annua. Pelinita, sau pelinul dulce, este planta originara din China, unde in medicina traditionala chineza a fost utilizata cu succes inca din cele mai vechi timpuri,  pentru combaterea febrei si a malariei. Este un bun antiseptic, antiinflamator, hepatoprotector, antiinfectios si tonic digestiv natural.

De ce recomandam cura Artesunate?

Gasim recomandare chiar si de la WHO pentru utilizarea artemisininei, pentru cazuri severe de malarie, si unele studii evidentiaza eficienta ridicata in cazurile imbolnavirilor pulmonare, in timp record, accentuand situatiile cand s-a dezvoltat deja rezistenta la medicamentele traditionale.

In urma unor cercetari mai recente insa, s-a descoperit ca aceasta substanta activa puternica, poate fi utilizata cu succes pentru sustinerea tratamentelor antitumorale, anticancerigene, mai ales pentru ca este inofensiv pentru celulele sanatoase.  Artesunate distruge focalizat doar celulele tumorale,  nu impiedica chemoterapia, asadar este un produs ideal pentru lupta impotriva cancerului.

Cum este posibil ca o cura cu Artesunate sa atace doar celulele bolnave?

Explicatia o gasim in concentratia ridicata de fier! Aceste celule tumorale, cancerigene au un continut ridicat de fier,  iar artemisinina detecteaza si ataca celulele care au mai mult fier, contribuind astfel la reducerea lor, intr-un mod semnificativ. Din acest motiv recomandam si un tratament cu fier in cazul in care apelati la un tratament cu pelinul dulce.

Ce efecte benefice poate sa aiba o cura cu Artesunate?

– elimina toxinele din organism.

– imbunatateste digestia, ajuta ficatul sa lucreze la parametri optimi.

– reduce nivelul glicemiei. Una din efectele benefice ale metabolizarii sanatoase este eliminarea eficienta, si prin urmare reglarea glicemiei.

– reduce colicile hepatice, icterul. Una dintre efectele benefice ale reglarii functiilor digestive, si de eliminare este calmarea tuturor durerilor biliare si hepatice.

– imbunatateste semnificativ circulatia sanguina, aducand deodaca toate beneficiile bunei functionari. Putem mentiona aici eliminarea rapida, oxigenarea mai buna.

Recomandam alegerea dozajului cu mare atentie! Sanatate multa va dorim!

Spread the love