Ce intrebari sa pui in cadrul unui interviu pentru un post de model

De regula, interviurile de angajare la videochat presupun o serie de intrebari standard. Ele sunt mai degraba sub forma unei discutii prietenesti, lejere, fara a imprumuta din rigiditatea interviurilor clasice de angajare.

Te-ai gandit ca si tu poti pune intrebari esentiale, care sa te ajute in luarea celor mai bune decizii? E in regula si chiar recomandat sa mergi la mai multe interviuri de angajare, pentru a fi 100% sigura ca faci alegerea potrivita.

Desigur, ne-ar onora sa vii din prima la Dolls Studio, dar daca vrei sa descoperi si alte studiouri de videochat, te intelegem perfect si te asteptam sa ne treci pragul cat mai curand.

Si, de ce nu? Punand intrebari angajatorului, iti vei  dezvalui latura curioasa si vei demonstra, totodata, ca esti un bun comunicator.

Insa ce intrebari ai putea pune in cadrul interviului de angajare intr-un studio videochat, pentru a lasa impresia ca iti doresti intr-adevar sa faci performanta in domeniu?

“Care este comisionul pe care l-as putea primi?”

Multe studiouri de videochat au comisioane mai mici decat altele. Nu este cazul si la noi. Dolls Studio iti ofera comision 50% din castiguri, care poate ajunge pana la 80% in functie de incasari si diverse bonusuri si premii atractive. Ti-am starnit curiozitatea macar un pic? Vino sa ne cunoastem si iti oferim toate detaliile.

“Imi voi primi toti banii prin forme legale?”

Primul pas, si poate cel mai important in cariera ta de model online, este sa colaborezi cu un studio videochat legal, serios. Chiar daca videochatul este un domeniu 100% legal in Romania, exista multe studiouri care nu functioneaza conform legislaturii din tara noastra si care se sustrag de la plata taxelor. De ce sa risti amenzi usturatoare sau chiar dosar penal, cand ai putea colabora in siguranta cu un studio de videochat legal, doar in baza unui contract legal, unde se platesc taxe si impozite la ANAF?

“La cine pot apela pentru ajutor si instruire?”

Ca model, chiar si fara experienta, poti ajunge in timp la incasari foarte mari si la un venit lunar cu mult peste media pietei, cu conditia sa beneficiezi inca de la inceputul colaborarii cu studioul de cel mai performant sistem de training.  Dolls Studio a format o echipa cu experienta care stie sa conceapa strategii personalizate pentru tine pentru a te sprijini sa obtii incasarile dorite. Fie ca alegi videochat non-adult sau videochat adult, vei avea nevoie de un trainer cu experienta care te va ajuta sa iti atingi obiectivele.

“Voi beneficia de make-up gratuit si lectii de engleza gratuite?”

La Dolls Studio, ai aceste avantaje inca din prima zi! De altfel, orice studio serios ar trebui sa ti le ofere, atat timp cat nu are interese ascunse sau un dezinteres total fata de angajatele sale. Pe langa un trainer specializat care te va invata cum iti poti maximiza castigurile, o echipa de suport pe partea tehnica si eventualele sfaturi pretioase ale noilor tale colege, vei beneficia de sedinte foto/video, de make-up, hairstyling, si vei avea parte de lectii de engleza gratuite, pentru ca evolutia ta in cadrul studioului sa fie una cat mai rapida si profitabila pentru ambele parti.

“Cum decurge o zi de lucru?”

Programul incepe cu o sesiune de infrumusetare la studio. Incepi jobul imediat dupa ce iti savurezi cafeaua sau iei micul-dejun. Apoi mergi la sala, SPA, shopping sau mergi acasa sa te odihnesti, ori mai poti face cateva ore suplimentare pentru a-ti rotunji incasarile, dupa care te indrepti spre casa.

Totodata, ca model nou in studio, este in avantajul tau daca poti vorbi direct si cu cateva angajate care deja practica acest job. Studioul care iti ofera aceasta oportunitate isi demonstreaza seriozitatea, iar tu poti observa ce implica mai exact jobul – cum se comporta modelele, de la machiaj, pana la pregatirea echipamentului video.

“Care sunt provocarile pe care le-as intampina in aceasta industrie?”

Iti este teama ca videochatul nu este pentru tine? Poti intreba care sunt cele mai mari provocari intampinate de un model in aceasta industrie. Un studio corect, cu bune intentii, iti va spune si demonstra ulterior ca orice problema are o solutie si ca nu exista limite de performanta in ceea ce priveste viitorul tau parcurs profesional.

Mergi la interviu increzatoare si pregateste aceste intrebari esentiale pentru tine, indiferent de studioul pe care il vei vizita. Echipa noastra de recrutare iti va raspunde intotdeauna fara ezitare, cu promptitudine si zambetul pe buze!