Cele mai bune cadouri de Craciun pentru angajati

A oferi cadouri pentru familia ta, cu ocazia sarbatorilor de iarna, este o necesitate, dar este important sa nu uiti si de familia ta de la locul munca. In acest articol vom descoperi unele dintre cele mai bune cadouri de Craciun pentru angajati pentru a aduce inclusiv in mediul corporat magia sarbatorilor.

Idei de cadouri

Cadourile ar trebui sa fie simple si oferite din inima. Cadourile alese cu grija si semnificative pot ajuta angajatii sa inteleaga cat de mult ii pretuiesti. De exemplu, cadourile pe care angajatii le pot folosi la locul de munca sunt deosebit de eficiente, dar si cadourile care ii pot bucura din alte puncte de vedere. Iata cateva dintre cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru angajati care pot servi drept mementouri constante ale importantei lor.

Cosuri speciale cu bunatati– Cand cumpericosuri Craciun pentru angajati, trebuie sa iei in considerare valoarea unui cos cadou. Aceste cosuri sunt foarte versatile, deoarece angajatii le pot impartasi acasa cu familia. Cosurile cadou de la Gift Idea sunt pline cu bunatati, cum ar fi preparate dulci delicioase, bauturi fine, preparate de sezon precum cozonaci, dar si multe alte surprize. Acestecosuri corporate sunt pentru toate bugetele, dar si pentru toate varstele si personalitatile. In plus, aceste cosuri vin prezentate in ambalaje sau cosuri deosebite, fiind astfel un cadou numai bun de pus sub brad.

Pad-uri de mouse personalizate – Daca lucrezi la computer toata ziua, un mouse pad distractiv, personalizat, cu o imagine sau logo-ul companiei pe el, poate fi un plus distractiv si creativ pentru orice birou. Orice angajat are nevoie de asa ceva, asa ca, in cosul cu bunatati, strecoara si un mouse pad.

Elemente esentiale pentru birou–  Agende, pixuri si alte astfel de obiecte trebuie puse la dispozitie de angajator, insa ce ar fi daca de Craciun vei oferi astfel de obiecte mai deosebite. De exemplu, le poti personaliza cu logo-ul firmei sau, daca nu ai un numar mare de angajati, poti face agende, pixuri si alte asemenea obiecte imprimate cu numele destinatarului. 

Plante de birou – Un pic de viata pe birourile fiecarui angajat poate adauga stil si o gura de aer proaspat oricarei locatii. Asigura-te ca alegi plante care sunt potrivite pentru mediile interioare, astfel incat sa poata ramane fresh si daca nu sunt udate cateva zile. Iti recomandam plantele suculente, fiind perfecte pentru asemenea medii.

Scaune de birou noi – Daca intr-un birou sunt scaune „bune” si „rele”, sa stii ca angajatii se vor “mitui” unii pe altii pentru a incerca sa obtina cel mai bun scaun. Un scaun de sustinere si confortabil pentru fiecare angajat ar putea sa nu fie ceva asteptat, dar va fi un cadou de Craciun memorabil. Vei vedea ca vor fi mai fericiti si productivitatea va creste.

Paturi pufoase personalizate – Iarna folosim paturile fie ca stam la un film sau ne bagam in pat sa citim o carte. Ofera-le angajatilor tai paturi cadou, cu logo-ul companiei. Acestea trebuie sa fie din materiale de calitate si super confortabile.

Cani personalizate – A oferi fiecarui angajat o cana personalizata pe care o poate folosi la serviciu este o alegere perfecta. Aceasta va deveni esentiala pentru cafeaua lor de dimineata. Chiar si pentru cei care nu sunt bautori de cafea, o cana este un bonus in sala de pauza.

Placute cu nume – Asigura-te ca toata lumea din biroul stie ce loc are fiecare, cu placute cu nume personalizate – ai putea lua in considerare chiar si poreclele echipei. 

Muzica de Craciun – cumpara CD-uri de muzica cu colinde sau alte piese internationale dedicate acestei minunate sarbatori. Cu totii intra, in aceasta perioada a anului, intr-o anumita atmosfera. De ce sa nu alegi astfel de CD-uri care sa ii inveseleasca pe toti?! Le puteti asculta chiar si la locul de mucna, pentru a crea o atmosfera mai relaxanta si mai festiva. 

Cadouri pentru copiii angajatilor – De Craciun nu uita de copiii angajatilor tai. Cum spuneam la inceputul articolului, locul de munca este o a doua familie, asa ca si copiii celor ce lucreaza pentru tine conteaza. La Gift Idea vei gasi cosuri cadou deosebite pentru cei mici, cu surprize dulci. Cu siguranta, copiii, dar si parintii, vor fi incantati sa primeasca o asemenea surpriza din partea ta.

Nu uita, aceste cadouri ar trebui sa fie oferite intr-un cadru cat se poate de frumos. Daca este posibil, organizeaza o petrecere la firma sau intr-o sala de festivitati. Daca angajatii tai lucreaza remote, poti sa le trimiti, direct la adrese, frumoasele cosuri cadou. Vor fi surprinsi atunci cand curierul va ajunge la usa casei lor cu asemenea surprize.

Comanda de Craciun cosuri cadou corporative minunate

Gift Idea ofera cadouri calde, personale si semnificative pentru sarbatori, dar si pentru orice alt eveniment de pe parcursul anului. Cosurile de cadouri corporate de la Gift Idea sunt un cadou sincer care vine cu o nota scrisa de mana pentru un cadou personalizat unic. Angajatii, dar si partenerii de afaceri vor fi foarte multumiti.

Daca decizi sa faci o comanda in bloc de cadouri de Craciun pentru angajatii tai, ia in considerare faptul ca poti beneficia de reduceri substantiale. Toate comenzile vor fi onorate la timp, fara nicio surpriza neplacuta. De asemenea, pentru ca mai este mult pana la Craciun, nu uita de alte evenimente ce pot fi sarbatorite prin cosuri cadou de la Gift Idea. De exemplu, 1 iunie sau zilele onomastice ale angajatilor…Sau poate se apropie aniversarea companiei care nu trebuie trecuta cu vederea. In oricare dintre situatiile de mai sus, alege cosuri cadou corporate pentru angajati, parteneri si clienti. Doar asa arati ca iti pasa!

Spread the love