Cele mai bune ghete de fotbal în 2021!

Indiferent dacă jucați pe teren, gazon natural sau în interior, avem câteva opțiuni extrem de recomandate pentru fiecare suprafață.

Jucătorii de fotbal evaluează de obicei trei caracteristici cheie ale unui pantof: potrivirea , atingerea și tracțiunea. Oricare dintre aceste caracteristici este cea mai important pentru dvs.

 Este important să luați în considerare tipurile de terenuri pe care veți juca și purta încălțăminte, care vă vor optimiza performanța și vor preveni rănirea!

Noi vă recomdăm:

Fiabil de prins, textură frumoasă la nivelul antepiciorului: ochiurile proiectate pe antepicioare oferă o senzație mată, care, desigur, îmbunătățește controlul mingii.

Ușori: Deși este puțin mai greu decât versiunea anterioară, Mercurial Superfly 8 Elite se simte atât de ușor încât mulți jucători de fotbal se bucură să îl poarte pe teren.

Stabil și de susținere: se spune că materialul superior este „mai aliniat cu mișcarea piciorului”, rezultând o blocare bună.

Viteză și mobilitate. Superfly 8 Elite este foarte ușor, cu o construcție simplificată; nu împiedică mișcarea.

Atingere controlată a mingii. Suprapus cu o plasă proiectată, antepicioarele are suficientă textură pentru a menține mingea sub control pentru lovituri mai puternice.

  • Nike Tiempo Legend 9

Noile ghete de fotbal Nike Tiempo Legend 9 de la Nike sunt cele mai ușoare crampoane de fotbal Tiempo din istorie. Pentru a realiza acest lucru, Nike a „reproiectat talpa și a rafinat partea superioară”.

În zona din față sunt câteva puncte pentru un control sporit al mingii. În zona călcâiului se află un nou element circular marca comercială pentru un confort sporit în stilul logo-ului Tiempo. Talpa este prevăzută cu știfturi foarte interesante. Există patru știfturi dreptunghiulare în zona călcâiului, în timp ce partea din față vine cu șase șuruburi conice, două dreptunghi și un triunghi. Unul dintre cele mai ușoare Tiempos de până acum, Nike Tiempo Legend 9 Elite FG vă permite să intrați în ofensivă cu un design cu profil redus, reinventat pentru atacatori. în timp ce știfturile din partea de jos oferă tracțiune pentru tăieri rapide și opriri bruște.

Ce ghete Puma ar trebui să cumpărați?

Puma Ultra

Pentru a reduce greutatea, menținând în același timp suportul pentru mișcare, PUMA a creat o nouă parte superioară țesută, cu fire din Kevlar și o structură internă de sprijin, numită „Speed ​​Cage”. Partea superioară este acoperită cu un strat subțire de silicon pentru controlul mingii, astfel încât să ajungeți la această senzație super ușoară, flexibilă și tactilă. Limba tricotată și gulerul decupat sunt lipite de partea superioară și găzduiesc un sistem subțire și ușor de dantelare.

În interiorul clemei, o căptușeală pentru șosete aderentă vă menține piciorul blocat, în timp ce talpa super-ușoară FG / AG are o formă și un aspect triunghiular concepute pentru a vă ajuta să accelerați mai repede.

O actualizare cheie la acest nivel este că PUMA a creat o versiune pentru femei, special concepută cu feedback de la sportivele de sex feminin PUMA pentru o potrivire mai bună și mai confortabilă.

Ultimul nivel de luat în considerare este ULTRA 4.3. Acestea vin doar în versiuni pentru tineri, cu o talpă cu cauciuc pentru câmpuri de gazon artificial sau o talpă de cauciuc plat pentru terenurile interioare.

Dacă ai un jucător tânăr care încearcă fotbalul pentru prima dată, mai ales că picioarele lor sunt încă în creștere, un pantof economic ca acesta este o opțiune excelentă. Este strălucitor și arată ca ULTRA se prinde de purtătorii profesioniștilor. Cel mai important, este suficient de durabil pentru a rezista unui sezon de fotbal pentru tineret.

Spread the love