Colantari profesionale pentru profesionisti si pasionati auto!

Una dintre tendintele in tuning auto este schimbarea culorii vopselei prin vinil personalizat, cunoscut si sub denumirea de ambalare. Aceasta modalitate a inceput acum cativa ani cu linii sau grafice pe caroserie, pentru a oferi un anumit grad de sportivitate. Totusi, in prezent, aceasta modalitate a ajuns la punctul de a acoperi intregul corp.

Practic, aceasta tehnica va permite sa schimbati culoarea caroseriei, dar fara procesul clasic de vopsire, care va permite sa reveniti la tonul original oricand doriti, pur si simplu prin indepartarea materialului. Un alt avantaj este ca, pe langa schimbarea culorii, anumite viniluri permit texturarea vehiculului. La fel, un alt avantaj este ca, daca nu doriti sa aplicati vinilul complet, este posibil sa personalizati masina acoperind doar oglinzile laterale, fata sau plafonul, de exemplu.

Pe langa cele de mai sus, colantarea ofera o varietate infinita de culori sau posibilitatea de personalizare a culorii sau a graficii, lucru care ar fi extrem de costisitor sau imposibil daca ar fi facut prin vopsire. Desi toate acestea se citesc minunat, ca intotdeauna trebuie sa tineti cont de calitatea vinilului si de cine il aplica. Acest lucru este extrem de important, deoarece materialele de inalta calitate nu reactioneaza de obicei chimic cu vopseaua auto.

Un alt punct de luat in considerare este ca, chiar daca este o ambalare de o calitate excelenta, razele UV deduc durabilitate. Daca materialul este bun, instalat corect si primeste intretinere optima, poate dura trei ani. Serviciul de colantare masini de firma si autoutilitare Bucuresti pret de la atlasms.ro este clar cel mai eficient!

Desi acest lucru de a lipi un vinil pe masina pare ca se poate face acasa, aceasta tehnica necesita indemanare si experienta. Cu cat suprafata in cauza are margini mai mari si mai late, cu atat este nevoie de mai multa precizie. Chiar si pentru cele mai mici grafice, trebuie sa stiti cum sa pregatiti suprafata si sa manipulati vinilul pentru a obtine cele mai bune rezultate si produsul sa reziste cat de mult. Ne putem ocupa chiar si de cele mai dificile inscriptionari publicitare colantari auto oferta Bucuresti. Vinilurile adezive pentru masini le puteti folosi pentru a face promotii, sunt mai putin costisitoare decat alte forme de marketing. Asta inseamna ca veti avea mai putine cheltuieli in ceea ce priveste beneficiul tuturor impresiilor pe care le obtineti.

Dimpotriva, daca inchiriati un spatiu de la terti, fie pentru o reclama, fie pentru un panou publicitar, veti avea acel spatiu pe o perioada convenita in prealabil. Odata ce termenul expira, veti pierde drepturile si va trebui sa platiti din nou pentru a continua sa il utilizati.

Acum, raportat la cost, o colantare de buna calitate -material si aplicare- nu are un cost anume, deoarece depinde de tipul graficului, dimensiunea si daca doriti sa colantati complet vehiculul (aparatoare, manere, muluri, oglinzi). Puteti vizualiza oferta noastra de colantari si inscriptionari auto profesionale oferta Bucuresti pret. In ceea ce priveste intretinerea, vinilul adeziv pentru vehicule ar trebui sa primeasca aceeasi intretinere ca si vopseaua. Este esential sa-l curatati in mod regulat. In caz contrar, murdaria se va lipi de vehicul. Pentru a preveni acest lucru, se recomanda spalarea sub presiune sau spalarea mainilor cu sampon auto. In cazul foliei mate si/sau texturate, are nevoie de mai multa atentie decat suprafetele lucioase, deoarece praful fin se depune mai usor pe acest tip de finisaj.

Spread the love