Cum sa alegi nuanta de culoare potrivita atunci cand cumperi o canapea?

Fie ca faci cumparaturi pentru o canapea care va fi punctul central al sufrageriei tale, vrei sa adaugi un plus de confort dormitorului tau sau cauti sa faci biroul de acasa mai versatil cu mai multe locuri, alegerea canapelei de culoare potrivita este incredibil de importanta. Poate da intr-adevar tonul unei camere si vei dori sa te asiguri ca mobilierul ales de tine functioneaza cu adevarat si se armonizeaza cu spatiul, mai degraba decat sa il domine.

Dificultatea insa nu se opreste odata ce ti-ai achizitionat canapeaua de vis: atunci trebuie sa decorezi camera aleasa intr-un mod complementar. Si, daca ai optat pentru o culoare indrazneata sau neobisnuita, acest lucru poate fi mai greu decat te-ai astepta. Pentru a te ajuta cu intregul proces, vom prezenta modul in care poti alege canapeaua in culoarea perfecta si apoi sa iti proiectezi camera in jurul acesteia, astfel incat sa iti fie mult mai usor sa creezi un spatiu in care iti place sa petreci timpul. 

O canapea noua este o investitie, asa ca trebuie sa te asiguri ca vei fi multumit de alegerea ta in anii urmatori. Exista o serie de factori pe care trebuie sa ii iei in considerare pentru a te asigura ca vei alege o canapea trainica. Iti vom prezenta principalele lucruri la care trebuie sa te gandesti! 

Amintesteti ca stilul si preferintele fiecaruia sunt total diferite, ceea ce inseamna ca nu exista o abordare unica pentru a alege canapeaua perfecta. Cu toate acestea, daca-ti pui aceste intrebari extrem de importante ar trebui sa te ajute sa iei o decizie potrivita pentru tine. Culoare unei canapele poate fi decisa cu usinta folosind site-ul biano.ro!

Daca chiar nu stii de unde sa incepi cand vine vorba de alegerea culorii perfecte pentru canapeaua ta, incearca sa te intrebi daca vrei sa cumperi o piesa de mobilier exceptionala sau ceva mai discret. Acest lucru te va ajuta sa iti restrangi optiunile destul de repede. Daca doresti ca canapeaua sa fie indrazneata, culorile stralucitoare vor functiona cel mai bine, in timp ce culorile neutre iti vor oferi un aspect subtil (dar totusi elegant). 

Cea mai buna optiune depinde de stilul tau personal. De exemplu, daca, de obicei, dai din greu atunci cand vine vorba de culoare — garderoba ta ar putea fi plina de piese distractive si ciudate pe care iti place sa le porti in fiecare zi — sa stai pe o canapea frumoasa in fiecare zi iti poate aduce multa bucurie. Dar, daca ai un simt al stilului mai elegant si mai simplu, nu simti ca trebuie sa te indepartezi de asta pentru a alege o canapea interesanta. Poti oricand sa aranjezi o piesa de mobilier mai neutra, cum ar fi cu perne si paturi, asa ca alege o culoare mai simpla daca acesta este genul de paleta de culori catre care gravitezi de obicei. Poti chiar sa alegi o nuanta pastelata de albastru, verde, roz sau violet daca doresti sa aduci putina culoare in spatiul tau intr-un mod subtil. Odata ce ai decis daca vei opta pentru o culoare stralucitoare sau simpla, trebuie sa te gandesti daca o nuanta deschisa sau mai inchisa va functiona cel mai bine pentru tine.

Spread the love