Inchirieri masini aeroport Cluj Napoca: lucruri pe care ar fi bine sa le stii inainte sa faci o rezervare

Fie ca esti intr-o calatorie de afaceri, fie ca te deplasezi in scopuri personale, ai la dispozitie o gama variata de optiuni: poti sa apelezi la o multitudine de furnizori de inchirieri masini aeroport Cluj Napoca.

Ofertele se tin lant, iar firmele Rent a Car se promoveaza asiduu in mediul online si offline, in incercarea de atragere a noilor clienti. Inainte de a face o rezervare, este indicat sa stii anumite lucruri esentiale despre cei cu care vei bate palma, dar si despre procesul in sine de inchiriere: care sunt costurile, beneficiile, clauzele etc. Iata care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont, pentru a lua o decizie inteleapta!

  1.  Care sunt conditiile pentru inchirierea autoturismului

De regula, conditiile de inchiriere nu difera foarte mult de la o companie la alta, dar exista si cateva exceptii. Asigura-te ca te informezi complet si intreaba care sunt documentele necesare, varsta minima acceptata si procedura in sine. In anumite situatii trebuie sa detii un card de credit, pe langa permisul de conducere si actul de identitate, care sunt o conditie de baza pentru orice tip de inchiriere, inclusiv auto.

  • Daca exista limita de kilometri pentru deplasarile in tara sau in afara

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este limita de kilometri care poate sa existe sau nu, in functie de compania Rent a Car. Pentru a te bucura – pe deplin – de libertatea de miscare, alege o companie care nu prevede nicio limita de kilometri. Cele mai multe nu au aceasta conditie, atunci cand vorbim despre deplasari pe teritoriul Romaniei, in timp ce pentru calatoriile externe este o practica folosita recurent.

  • De cate persoane poate fi condusa masina inchriata si ce costuri exista in acest sens

In functie de contract, o masina inchiriata poate fi condusa de unul sau mai multi soferi aditionali. Cele mai cautate companii Rent a Car sunt cele care le ofera clientilor gratuitate pentru primul sofer aditional. Astfel, daca vor exista situatii in care te simti prea obosit sa mai conduci autovehiculul sau apare orice fel de impediment, vei avea o solutie de back-up, fara sa fii nevoit sa scoti sume foarte mari din buzunar.

  • Cum se face rezervarea si cat de rapid poti inchiria o masina direct de pe telefon

Cele mai moderne firme Rent a Car si-au digitalizat procedurile de rezervare. La distanta de un click, ele iti ofera posibilitatea de a rezerva autoturismul pe care iti doresti sa il inchiriezi, de a-ti alege pachetul potrivit de asigurare si de a plati suma necesara. Poti chiar sa prelungesti perioada inchirieri direct din aplicatie sau sa activezi anumite bonusuri pe care le-ai primit in urma inchirierilor anterioare. Este rapid!

Caroutis.com iti pune la dispozitie masini de inchiriat in conditii foarte avantajoase

Caroutis.com iti pune la dispozitie o oferta generoasa de masini de inchiriat, in conditii cat se poate de avantajoase. Rezervarea se poate face online, beneficiezi de gratuitate pentru primul sofer aditional, ai parte de kilometri nelimitati si te bucuri de un proces de inchiriere simplu si rapid, fara prea multe conditii.

Caroutis.com opereaza atat in Cluj-Napoca si Bucuresti, cat si in Sibiu, Timisoara si Targu Mures. Este o firma Rent a Car cu peste un deceniu de experienta, orientata spre nevoile clientilor sai.

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com