La Masaj Club, traieste o experienta de masaj la cote inalte

In zilele noastre stresul si rutina ne trag in jos din ce in ce mai tare in banalul cotidian. Abia daca mai avem timp sa ne tragem sufletul cand venim acasa obositi dupa o zi extenuanta.

Chiar si la final de saptamana desi facem tot ce depinde de noi nu reusim sa ne relaxam asa cum ne-am dori. Prea repede se face luni si atunci intram din nou in ciclul serviciu-casa. Cum am putea oare sa reusim sa furam un moment de rasfat total in care sa ne deconectam total macar pentru o perioada de timp? Poate ca raspunsul ar fi un masaj de calitate si total relaxant, efectuat la Artemis, cu pagina oficiala Masajclub.com.

Un masaj de relaxare, o idee geniala 

Alaturi de odihna pasiva cum ar fi somnul sau leneveala intr-un sezlong – ca tot a venit vara – sau de odihna activa care consta in plimbari sau drumetii in aer liber, un masaj de relaxare totala este ceea ce corpul are nevoie pentru un moment de deconectare maxima.

Cunoscut inca din cele mai vechi timpuri, masajul a fost initial folosit pentru a acoperi nevoile persoanelor de la curtile regale, care isi permiteau acest gen de relaxare sau divertisment. Mai apoi medicii și terapeutii au introdus in ritualurile lor de vindecare si masajul cu rol strict de terapie, observand ca acesta da rezutate foarte bune in tratarea anumitor afectiuni ale pielii sau diverse dureri. Dar un masaj facut ca la carte are mai multe beneficii printre care si imbunatatirea tonusului pielii, una dintre cele mai importante caracteristici.

In plus, tot trupul are nevoie sa simta din plin destinderea musculara pe care numai un masaj erotic ti-o poate da. Poti avea parte de acest serviciu intr-un salon de masaj erotic sector 4 – vezi pagina Artemis.

Personal calificat, masaj de calitate

Cu ajutorul personalului calificat cei care opteaza pentru un masaj binefacator nu vor regreta ca au ales acest tip de rasfat. Se pune ca viata este scurta, atunci de ce nu ne-am oferi ca un cadou, macar din cand in cand experiente care sa ne imbunatateasca starea de spirit si sa ne reconecteze cu propriul nostru corp, cu propriile noastre simturi?

Discretia si intimitatea oferite de Masaj Club sunt garantate, iar in atmosfera de vis creata totul va deveni relaxant, mai ales in compania maseuzelor. Acestea, cu ajutorul uleiurilor naturale, va vor rasfata deopotriva trupul si sufletul. 

E adevarat, un masaj bun include si folosirea unor uleiuri cu esente pretioase, cum ar fi uleiul de argan, de portocala, de scortisoara sau de migdale. Fiecare ulei isi are rolul lui in aceasta experienta, dar toate imbunatatesc calitatea pielii si fie te relaxeaza, fie te energizeaza.

Atmosfera de vis este importanta in relaxare

La fel de importanta pentru un masaj reusit este si atmosfera creata pentru ca intr-un mediu de pelicula cinematografica, cu lumini difuze si muzica senzuala, plus priceperea zeitelor de la Masaj Club, masajul sa devina cu adevarat o experienta de cinci stele.

Cu siguranta oricine a trait acest gen de rasfat isi va dori sa revina din nou si din nou pentru a-si incarca bateriile si a se bucura de viata.

Contact: contact@masajclub.ro

Spread the love