Obiceiuri de înfrumusețare pe care să le faci seara, nu dimineața!

Orice reprezentantă a sexului frumos care ține la felul în care arată are un anumit ritual de înfrumusețare. Ea știe cel mai bine ce produse de îngrijire corporală să folosească, ce trucuri are pentru o piele frumoasă și sănătoasă, sau cum să aibă o podoabă capilară precum cea a unei vedete de cinema. Dar stai un pic! Știai că există anumite obiceiuri de înfrumusețare care sunt mult mai eficiente atunci când sunt făcute seara, iar nu dimineața? Nu, nu este deloc o glumă, și te invităm să le descoperi în rândurile următoare. Apoi, testează-le și vei vedea că am avut dreptate.

Duș sau baie în cadă

Chiar dacă adori să îți începi o nouă zi cu un duș bun, recomandarea specialiștilor este să nu te duci niciodată la culcare fără să faci o baie în cadă sau tot un duș. Vei reuși în acest fel să elimini mult mai eficient tot praful, polenul și alergenii adunați pe piele de-a lungul zilei. Peste noapte, pielea ta va respira mult mai bine și te vei putea relaxa și mai bine.

Periatul părului

Fă-ți o rutină din a-ți peria părul înainte de culcare, și vei observa destul de rapid unele efecte pozitive. Nu doar că părul va fi mult mai ușor de descurcat dimineață, dar vei stimula creșterea firului de păr. Visul tău de a avea o podoabă capilară precum cea a cunoscutei prințese Rapunzel este mai aproape decât crezi.

Epilarea

Îndepărtarea părului în exces de pe anumite porțiuni porțiuni ale corpului este una dintre mai cunoscute proceduri de înfrumusețare. Multe reprezentante ale sexului frumos apelează la ea în special dimineața, ceea ce este total eronat. Indiferent care este metoda de epilat aleasă – deși noi îți recomandăm ceara epilat, pentru că este una mult mai eficientă, ar fi bine să o faci de acum seara, și nu uita nici să aplici o cremă hidratantă. Vei vedea că a doua zi dimineață picioarele tale vor fi mult mai fine și mai catifelate. Dacă alegi să scapi de părul în exces acasă, îți recomandăm să îți alcătuiești un kit de epilat pe care să îl ai mereu la îndemână și din care să nu lipsească niciodată un decantor ceara.

Aplicarea antiperspirantului

Majoritatea oamenilor evită să folosească înainte de culcare antiperspirantul, motivând că dimineața este cel mai indicat. De fapt, lucrurile nu stau chiar așa, și chiar se recomandă utilizarea deodorantului antiperspirant seara, deoarece în acest fel pielea absoarbe mult mai bine substanțele conținute de acesta.

Creme anti-rid

Dacă vrei să ții cât mai departe de chipul tău acele semne ale îmbătrânirii premature, cremele cu efect anti-rid sau alte produse asemănătoare trebuie cel mai bine să fie aplicate seara, înainte de somn. Dacă vei proceda așa, pe timpul nopții celulele se vor regenera și repara mult mai bine.

Demachierea

Niciodată nu te duce la culcare fără să te demachiezi așa cum trebuie. Chiar și atunci când nu ai purtat niciun fel de machiaj pe timpul zilei, demachierea nu trebuie neglijată, pentru că în acest fel pielea ta va putea să respire mult mai bine, deoarece au fost îndepărtate toate impuritățile adunate de peste zi.

Dormi cu părul legat

Dacă ai părul lung sau mediu, nu dormi niciodată cu el desfăcut. Din contră, se recomandă să îl prinzi într-o coadă lejeră, înainte de culcare, pentru că în acest fel vei preveni ruperea lui, și nici nu va fi foarte încurcat dimineața.

Știai despre toate aceste trucuri de înfrumusețare, dar erai conștientă că trebuie să le faci seara, și nu dimineața? Tu ce altele cunoști? Te așteptăm să ni le împărtășești și nouă.

Spread the love