Servicii de rent a car complete la o singura firma de inchirieri auto

Pe piata din Romania sunt foarte multe companii de inchirieri auto. Din pacate, nici una dintre ele nu pune la dispozitie un pachet complet de rent a car. O singura firma iese in evidenta cu privire la acest capitol. Aceasta se numeste Rent-4U si are sediul principal in orasul Bucuresti. Serviciile oferite de aceasta firma de inchirieri auto sunt: rent a car pe termen lung si pe termen scurt. Mai mult de atat, Rent-4U aduce in fata doua sisteme: rent a car fara garantie si fara card de credit. Nu s-a vorbit foarte multe despre aceasta companie pana in prezent. Asa ca, va lasam sa aflati mai mult despre ea in randurile urmatoare.

Este o firma care exista pe piata de rent a car din anul 2018. A inceput sa se extinda si sa se afirme pe piata de inchirieri auto incepand din anul 2020. Pandemia a fost ca un refill pentru partea de promovare. Toata aceasta pauza a domeniului de inchirieri auto, a dat sansa sa recalibreze noi concepte. A ajuns ca in anul 2021, sa devina compania cu cel mai complet pachet de servicii de inchirieri auto.

Compania cu cel mai complet pachet de rent a car din Romania

Firma de rent a car se numeste Rent-4U si ofera in prezent cel mai complet pachet de inchirieri auto din Romania. In randurile urmatoare, vom afla care sunt mai exact aceste tipuri de servicii. De asemeni, vom stii la sfarsitul articolului si cum se aplica acestea. Vom incepe in prima ipostaza cu serviciul de rent a car fara garantie de la Rent-4U.

Serviciul de rent a car fara garantie prezentat de firma Rent-4U

Pachetul de rent a car fara garantie se aplica doar in orasele Bucuresti si Otopeni, urmand ca de la inceputul anului sa fie valabil si pentru restul flotelor din tara. Acest serviciu se imparte la Rent-4U in doua categorii. Unul din ele anuleaza garantia auto in totalitate. Al doi-lea dintre acestea, injumateste garantia auto.

Cum se aplica sistemul de inchirieri auto fara garantie?

In prima dintre variante, garantia auto este redusa la zero. Pentru a functiona sistemul fara garantie, va intra in schimb asigurarea zilnica. Aceasta este o suma de cativa euro, ce se plateste pe fiecare zi de inchiriere. In cazul in care numarul de zile inchiriate creste, va scade pretul de rent pe zi.

Este un modul destul de util, mai multor clienti din rent a car. Nu toata lumea isi permite sa i se blocheze o garantie de cateva sute de euro. Astfel, pachetul de rent a car fara garantie este tocmai potrivit pentru aceasta categorie de clienti.

Pachetul de inchirieri masini cu garantie partiala

Garantia partiala reprezinta la aceasta firma, jumatate din depozitul total. Compania de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni, a implementat acest pachet incepand de anul trecut. Treptat, a inceput sa prinda din ce in ce mai multa popularitate in randul clientilor. Ca sa va spunem mai exact cu ce se ocupa acest serviciu: El injumatateste garantia auto totala si include in ecuatie asigurarea partiala.

Sistemul de inchirieri auto fara card de credit

In prezent, marea majoritate a companiilor de inchirieri masini au adoptat ca si metoda de plata, cardul de credit. Problema nu este ca exista acest card. Marea dificultate pe care o intampina clientul este ca 90% din firmele de inchirieri de masini din Otopeni si Bucuresti, accepta plata doar pe baza acestui card. 

Ceea ce a facut aceasta companie, a fost sa elimine plata cu cardul de credit pentru clientii care isi doresc acest lucru. Este posibil ca acest serviciu ( fara card de credit ) sa se extinda si la restul companiilor de rent. Credem cu toate acestea, ca eliminarea lui nu va fi in viitorul apropiat.

Rent a car pe termen scurt

Pe langa sistemul clasic de inchirieri masini, mai exista si serviciul de inchirieri auto pe termen scurt. Acesta este un modul de rent, prin care clientul poate inchiria pe termen scurt. Masina poate fi inchiriata prin platforma Just Go Rent a Car.

Cum functioneaza sistemul de inchirieri auto pe termen scurt?

Aceasta arata unde sunt pozitionate toate autovehiculele in oras. Dumneavoastra veti selecta din masinile pozitionate pe harta una dintre ele. Mai departe, va trebui sa va duceti personal pentru a ridica autovehiculul respectiv. 

Plata se va face in mod automat cu cardul, la sfarsitul calatoriei. Va trebui ca dupa ce a fost finalizata calatoria respectiva sa o parcati intr-un loc cat mai sigur, pentru a fi folosita de urmatorul sofer. Autovehiculele se inchiriaza destul de simplu pe baza aplicatiei si nu aveti nevoie de un agent, care sa preia comanda dumneavoastra.

Spre deosebire de serviciul de rent a car pe termen lung, acesta ofera sansa de a inchiria masina pe minut. Astfel, daca veti cicula cu ea 15 min, nu veti plati mai mult de acest timp.

Un alt tip de serviciu pus la dispozitie de aceasta companie, se numeste Rent-4U System.

Ce inseamna Rent-4U System si pe cine ajuta aceasta platforma?

Rent-4U System este un modul inovativ de a aduce persoanele fizice in serviciul de inchirieri auto. Este un soft ce permite persoanelor fizice sa isi plaseze masina la inchiriat. Autovehiculul poate fi inchiriat prin acelasi sitem prin care o companie de rent a car isi inchiraza propriile masini. 

Acest modul a avut startul in urma cu 1 an si a inceput sa devina din ce in ce mai cunoscut. Persoanele care dispun de o masina personala, pot sa obtina prin aceasta platforma un venit suplimentar. Veniturile la care puteti ajunge chiar si cu un simplu Logan sunt de 3000 de Ron pe luna. Desigur, venitul mediu este de 2000 de Ron pe luna.

Cum poate intra o persoana fizica pe platforma de rent a car Rent-4U System?

Totul este destul de simplu. Va trebui sa intrati in contact cu un agent de rent a car din platforma respectiva. Numarul de telefon este afisat pe site.

Va trebui cu toate acestea, sa aveti masina in proprietatea dumneavoastra. De asemeni, trebuie sa aveti domiciliul intr-una dintre localitatile Bucuresti si Otopeni. Deocamdata platforma nu functioneaza si in celelalte localitati. Doar din anul 2022, aceasta se va extinde si in restul localitatilor din Romania.

Poate castiga o persoana fizica 2000 de Ron, daca isi inchiriaza masina?

Da. O sa va aratam mai departe si cum poate castiga o persoana aceasta suma de bani. Acest soft prin care iti poti inchiria masina, promite o rata de ocupare de 22 de zile lucratoare. Autovehiculul va putea fi inchiriat cu 22 de euro pe zi. Mai departe, este un calcul extrem de simplu: 22 de zile * 22 de euro pe zi.

Cate ore va fi nevoie sa munceasca o persoana fizica pentru inchirierea masinii sale?

Extrem de putin. Pentru acel grad de ocupare mentionat de noi mai devreme, persoana fizica va avea in medie 4, maxim 5 livrari pe luna. Pentru fiecare dintre ele, aceasta nu va petrece mai mult de doua ore. In total, persoana fizica va avea la sfarsit de luna cel mult 10 ore muncite. Acesta este exemplul foarte clar prin care o persoana fizica poate obtine un venit pasiv

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut cu aceasta ocazue cum arata un sistem complet de rent a car. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Spread the love