Citate despre fericire și mulțumire

50 . Cu cat ai mai multe pasiuni si dorinte cu atat ai mai multe cai spre fericire (Charlote Catherine)
51 . Exista doua moduri de a cuceri fericirea, unul, de a face pe prostul, celalalt, de a fi intr adevar prost. (Enrique Jardiel Poncela)
52 . In fiecare dimineata, cand ma scol, trebuie sa iau o decizie–fie de a fi fericit, fie de a fi foarte fericit. Prin urmare, iau hotararea ca in ziua respectiva sa fiu foarte fericit si ma ghidez dupa aceasta atitudine pe tot parcursul zilei, indeferent de ce se intampla (Brian Tracy)
53 . Fericirea nu este o rasplata a virtutii, ci o virtute in sine; suntem fericiti nu pentru ca ne controlam poftele trupesti, ci, dimpotriva, pentru ca ne bucuram cu adevarat si deci suntem in stare sa ne abtinem. (Spinoza)
54 . Fericirea adevarata e totdeauna o clipa. Mai mult n-ar putea indura firea omului, care deseori, intr-o viata de multi ani nu are norocul sa intalneasca nici clipa aceasta, nici macar sa se apropie de ea. (Liviu Rebreanu)
55 . Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci. (Mahatma Gandhi)
56 . Fericirea nu se afla in simpla posesie a banilor; se afla in bucuria succesului, in entuziasmul efortului creativ. (Franklin Roosevelt)
57 . Cea mai mare fericire e sa fii iubit, sa fii inteles. (Honore de Balzac)
58 . Fericit cel care cuteaza sa apere cu putere ceea ce iubeste. (Publius Ovidius Naso)
59 . Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este in felul in care urci pantele abrupte spre varf. (Gabriel Jose Garcia Marquez)
60 . Intreaga viata este un experiment. Cu cat faci mai multe experimente, cu atat mai bine. (Ralph Waldo Emerson.)
61 . Fericirea e sa stii sa iti doresti ceea ce ai deja. (Sfantul Augustin)
62 . Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si memorie proasta. (Albert Schweitzer)
63 . Scopul vietilor noastre este sa experimentam fericirea. (Dalai Lama)
64 . Vrei sa fii cu adevarat fericit,zimbeste… doar zimbind iti vor straluci ochii ca doua stele… (Autor Necunoscut)
65 . Fericirea a inghitit mai multe poezii decat a facut sa tasneasca nefericirea. (Honore de Balzac)
66 . De-a lungul vietii nu au loc prea multe evenimente extraordinare. Daca nu te trezesti cu bucurie si mergi la munca si ti inchei ziua cu placere, nu te bucuri de compania familiei sau a prietenilor la masa, sunt sanse mari sa nu fii fericit. Daca fericirea ta depinde de evenimente majore precum o slujba extraordinara, multi bani, o casnicie perfecta, o excursie la Paris, atunci probabil nu vei fi fericit prea mult timp. Daca, pe de alta parte, fericirea ta depinde de un mic dejun bun, florile din gradina, o bautura sau un pui de somn, atunci ai multe sanse sa ai parte de multa fericire. (Andy Rooney)
67 . Peste douazeci de ani, vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut, decat de cele pe care le (ai facut. – Mark Twain.)
68 . Suferinta ii inobileaza pe oameni. Numai cel care a suferit, pretuieste fericirea. (Dalai Lama)
69 . Cea mai mare parte din fericirea sau suferinta noastra depinde de atitudinea noastra, nu de circumstante. (Martha Washington)
70 . Gandeste te la frumusetea care inca mai exista in jurul tau si vei fi fericit. (Anne Frank)
71 . Fericirea o atingi arareori, dar merita sa alergi dupa ea toata viata. (Stendhal)
72 . Pentru a fi fericit, este esential sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva spre care sa nazuiesti (William Blake)
73 . De cele mai multe ori ceea ce numim noi fericire e ceea ce nu cunoastem. (Anatole France)
74 . Fericirea este un lucru minunat: cu cat o dai mai mult, cu atat mai mult iti ramane. (Blaise Pascal)
75 . Daca faci ceva nu vei fii intotdeauna fericit; dar nu vei fii niciodata fericit fara sa faci ceva. (Benjamin Disraeli)
76 . Pentru noi este ridicol omul care, dispretuind bogatiile si netinand seama de ele, ar apuca pe alta cale pentru a ajunge la fericire si s-ar insela. (Stendhal)
77 . Iubirea iti acorda libertatea de care ai nevoie si te ajuta sa fii tu insuti. (Osho)
78 . Nu cauta fericirea.-Daca o cauti, nu o vei gasi pentru ca a cauta este in antiteza cu fericirea.-Fericirea este mereu evaziva, dar eliberarea din nefericire este accesibila acum infruntand ceea ce exista decat sa inventand povesti despre fericire. (Eckhart Tolle)
79 . Nu ce ai, cine esti, unde esti sau ce faci sunt aspectele definitorii pentru fericirea sau nefericirea ta, ci mai degraba gandurile tale. (Dale Carnegie)
80 . Fericirea altora e mangaierea inimilor celor care nu mai pot fi fericiti. (Honore de Balzac)
81 . Invata sa renunti. Iata cheia spre fericire. (Buddha)
82 . Sa fii bun cu toti, sa ti placa multi dar sa iubesti putini, sa fii iubita si utila celor dragi este, cu siguranta, modul in care putem spune ca suntem fericiti. (Mary Stuart)
83 . Daca fericirea ar consta in placerile trupesti, am spune ca boii sunt fericiti cand gasesc de mancare naut. (Heraclit din Efes)
84 . Misiunea ta este sa ti descoperi lumea si apoi sa te dedici ei cu tot sufletul. (Buddha)
85 . Prefer oricand sa am fericire decat sa am dreptate. (Douglas Adams)
86 . Nu exista indatorire pe care s o subestimam mai mult decat aceea de a fi fericiti. (Robert Louis Stevenson)
87 . Fericirea este doar un cobai pe care experimentam clickuri. (Ionut Caragea)
88 . paulo coelhoLa urma urmei, ce e fericirea? Dragoste, se spune.-Dar dragostea nu a adus si nici nu va aduce vreodata fericirea. Dimpotriva, nu e decat neliniste, un camp de lupta, nopti nedormite, cand ne intrebam daca e bine ce facem. Adevarata dragoste este plamadita din extaz si agonie. (Paulo Coelho)
89 . Cand viata iti da o suta de motive sa plangi, arata i vietii ca ai o suta de motive sa zambesti. (Autor Necunoscut)
90 . Cei rai pot avea noroc, insa doar cei buni pot fi fericiti. (Alexandru Vlahuta)
91 . Nebunul isi cauta fericirea la mare distanta de el.Inteleptul o gaseste chiar sub picioarele sale. (James Openheim)
92 . Cel mai fericit om este acela care face fericiti un numar cat mai mare de oameni. (Lev Tolstoi)
93 . Fericirea isi are originea in suferinta si oricat de mult am dori sa traim numai in fericire este absolut imposibil, intrucat fara suferinta aceasta niciodata nu-si va arata miraculosul sau spectru. (Sorin Cerin)
94 . Un om fericit este prea satisfacut de prezent ca sa acorde prea multa atentie viitorului. (Einstein)
95 . Zambetul este fericirea care se afla chiar sub nasul tau. (Tom Wilson)
96 . Fericirea nu este niciodata trista sau vesela. Este fericire. (Armand Salacrou)
97 . As prefera sa fiu fericit, decat sa am dreptate in orice moment. (“Ghidul autostopistului galactic, de Douglas Adams.)
98 . Fericirea este placerea sufletului.-O simpla senzatie, un sunet, o culoare, atingerea mainii unei femei, daca angajeaza sufletul, devine o fericire. (Garabet Ibraileanu)
99 . Fericirea este starea de a fi activ. (Aristotel)