Top 6 beneficii ale utilizarii unor pardoseli elicopterizate

Ai nevoie cat mai repede de o podea de calitate, pe care sa o folosesti pe termen lung si care sa reziste la un trafic intens, dar si la interactiunea cu substante chimice puternice?

Descopera, asadar, de ce merita atentia ta gama de pardoseli elicopterizate Pardoseli Industriale. Acestea se monteaza cu ajutorul unui utilaj special, datorita caruia te bucuri de o podea perfect finisata, fara rosturi si fara praguri. Randurile de mai jos iti sunt de ajutor, pentru ca de aici poti descoperi care sunt beneficiile de care te poti bucura pe termen lung datorita pardoselilor elicopterizate.

Pardoseli elicopterizate – simplu de montat

In comparatie cu multe alte tipuri de podele, pentru care este nevoie de foarte mult efort, dar si de atentie sporita la montaj, cele elicopterizate pot fi gata intr-un timp extrem de scurt. Apeland la un specialist in domeniu, care stie cum sa manevreze un elicopter de betoane, vei obtine rezultatul pe care ti-l doresti in doar cateva ore, chiar si atunci cand spatiul pe care il ai este foarte generos ca suprafata.

Nu mai ai rosturi si nici praguri

De regula, pardoselile cu rosturi ori praguri, asa cum cele din gresie, de exemplu, sunt destul de dificil de intretinut. Acest lucru nu se aplica, insa si la pardoselile betonate. De asemenea, daca la un moment dat ai nevoie sa faci reparatii doar intr-o anumita zona, pardoselile elicopterizate iti permit sa faci acest lucru, fara a deteriora intreaga suprafata. Mai exact, poti sa lucrezi doar acolo unde ai nevoie, fara sa intrerupi intreaga productie, de exemplu. Astfel, reduci din costurile de intretinere ale podelei si poti repara imperfectiunile mult mai usor.

Rezistenta la uzura

Optand pentru un strat de beton suficient de gros si suficient de dens, ai parte de un nivel de uzura excelent in timp la nivelul pardoselii. De asemenea, poti utiliza podeaua chiar si acolo unde, pentru a-ti desfasura activitatile zilnice trebuie sa folosesti utilaje de mari dimensiuni si de mare tonaj. Asadar, ramane la agerea ta cat de gros sa fie stratul de beton.

Rezistenta sporita la umiditate

Unele dintre pardoselile betonate, pe care le ai la dispozitie sunt inclusiv rezistente la umiditate. Astfel, daca business-ul tau presupune folosirea unor operatiuni ce implica foarte multa apa, nu trebuie sa-ti faci griji. Podeaua ta va ramane la fel de calitativa si dupa cativa ani de la montaj.

Compatibilitate excelenta cu sistemul de incalzire in pardoseala

Daca vrei sa te bucuri de un sistem de incalzire in pardoseala modern, poti face acest lucru si atunci cand investesti intr-o pardoseala betonata. Datorita densitatii sale, aceasta pardoseala este compatibila cu sistemele moderne de pe piata. Ulterior, vei avea parte de o atmosfera extrem de placuta din punct de vedere termic in timpul iernii.

Izolatie fonica

Despre pardoselile elicopterizate mai trebuie sa stii si ca te ajuta sa izolezi fonic spatiul pe care il ai. De exemplu, daca business-ul tau presupune zgomote extrem de mari in timpul productiei, datorita unei pardoseli din beton, vecinii tai nu vor fi afectati in niciun fel din punct de vedere fonic.

PardoseliIndustriale.ro iti propune unele dintre cele mai bune solutii de pe piata, care iti asigura durabilitate, precum si un aspect deosebit la nivelul podelelor. Astfel, ramane la alegerea ta daca iti doresti pardoseli epoxidice: https://pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/ ori decorative sau modele betonate ori poliuretanice. Ulterior, montajul trebuie neaparat realizat de specialisti in domeniu, care au experienta in a lucra cu utilaje moderne, oferindu-ti astfel rezultate excelente.

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542